Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

Mâine, șomerele din Bezdead, care vor să se angajeze ca baby-sitter sau menajere, sunt așteptate la interviu

Femeile șomere din localitatea Beazdead sunt așteptate mâine să participe la o selecție de forță de muncă pentru București pe care o societate acreditată de A.N.O.F.M. o va face la Bezdead.
Este vorba despre societatea Perfect Liaison, lider de piaţă pe segmentul serviciilor de selecţie, recrutare şi plasare de personal casnic, care va organiza în această localitate dâmbovițeană, cu sprijinul Primăriei Bezdead, interviuri pentru posturi de baby-sitters (bone) și menajere în București și localități învecinate, cu sau fără cazare în locuința angajatorilor.
Interviurile sunt programate pentru ora 11.00, la sediul primăriei, iar edilul localității, teodora Anghelescu, spune că 10 localnice și-au anunțat deja intenția de a participa la recrutare și au existat solicitări chiar și din localitatea învecinată, Buciumeni.
Pentru posturile de menajere, documentele necesare sunt actul de identitate, actul de studii, cazier judiciar, adeverință de la medicul de familie, recomandări de la fostele locuri de muncă, dacă există, și copie după cartea de muncă/Revisal.
Pentru posturile de bone, documentele necesare sunt actul de identitate, actul de studii care atestă absolvirea liceului, diplomă de la alte cursuri, cazier judiciar, recomandări de la fostele locuri de muncă, dacă există, copie după cartea de muncă/Revisal și aviz psihologi.
În anunțul de recrutare, societatea angajatoare scrie că salariul va fi unul între 700 și 1500 de RON, extern sau cu cazare în regim intern, în funcție de meseria solicitată, experiență, recomandări, aptitudini și responsabilități.
În prezent, în localitatea Bezdead sunt înregistrați la primărie și beneficiază de ajutor financiar de la stat 64 de șomeri, din care 20 sunt femei, iar alte 54 de persoane tocmai au ieșit de la plata acestui sprijin de la stat.
Primărița Teodora Anghelescu spune că nu știe câte femei își pot permite să își lase familia acasă și să se angajeze în București, dar este o oportunitate pe care le-o oferă și speră ca acestea să profite de ea.
Din păcate, spune Teodora Anghelescu, Bezdeadul este o localitate fără activitate economică deosebită, însă, în calitate de tânăr primar, la primul său mandat, încearcă să caute cât mai multe oportunități pentru comunitatea sa, unua dintre acestea fiind un parteneriat încheiat recent cu o fundație din București, care are ca obiect dezvoltarea serviciilor sociale, însă , deocamdată, totul de pinde de un proiect pe care această fundație vrea să-l acceseze.
În plus, primărița spune că pune la dispoziția tinerilor care vor să demareze o mică afacere spații de închiriat în localitate.

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media