Grevă de avertisment la Electrica! Muncitorii vor dotări și condiții mai bune de muncă

Astăzi, electricienii din cadrul Electrica Serv SISE MN – AISE Targoviste au intrat în grevă de avertisment. Muncitorii nu vor întrerupe, deocamdată lucrul, dar vor purta banderole albe pentru a atrage atenția asupra nemulțumirilor lor. Protestul va dura o săptămână. Salariații sunt nemultumiți de politica dusă de Grupul Electrica față de scopul și rolul serviciilor oferite de această companie. Muncitorii cer condiții și dotării mai bune și nu în ultimul rând  actualizarea nivelul de salarizare cu rata inflației, salariu fiind neschimbat  din 2008.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Grevă de avertisment la Electrica! Muncitorii vor dotări și condiții mai bune de muncă

 • 28 martie 2016 at 21:10
  Permalink

  In sfarsit, salariatii se trezesc. Bineinteles ca “trezirea’ trezeste indignare in randul celor care stau comod pe scaune si pe salarii mari, dar i-as invita sa stea in ploi, frig si vant peste 10 ore in nopti de Craciun sau revelioane, sa afle exact ce poate sa simta un salariat platit prost , dar conditionat de nevoi sa accepte orice “intemperie”.

  Reply
 • 28 martie 2016 at 20:40
  Permalink

  ABONATII casnici,in mare majoritate dar si cei industriali or s-a fie afectati daca mentenanta nu se uneste cu distributia de energie electrica.”BAIETII DESTEPTI” vor s-a scoata de pe piata aceasta ramura-mentenanta-care poseda un personal specializat in multe domenii(masurari profilactice,mansonari m.t\j.t,defectoscopie cabluri ,reparare trafo putere,proiectare si executie linii electrice)NOI suntem oamenii din spate care INDIFERENT DE VREME …SAU ORA…asiguram continuitatea furnizarii cu energie electrica.Nu vrem DECAT conditii de munca decente(toaleta,vestiare,APARATURA MODERNA SI COMPATIBILA PT A USURA MUNCA si salarii decente(conform brand) .O SEARA PLACUTA!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro