GEST: Oţelinox și Ambasada Republicii Coreea, suport material pentru Centrul de zi pentru copii cu autism și sindrom Down „Sfânta Maria”

Distribuie:

Otelinox SA, companie cu management coreean, cu sediul în Târgoviște, cu suportul Ambasadei Republicii Coreea din România, a organizat o strângere de fonduri iarna aceasta, pentru a oferi suport și pentru a aduce puțină bucurie în inimile copiilor de la Centrul de zi pentru copii cu autism și sindrom Down „Sfânta Maria” din Târgoviște.

Conducerea Otelinox SA a implicat în strângerea de fonduri, în egală măsură personalul administrativ și toți angajații companiei, care au contribuit cu bucurie spre a face iarna puțin mai caldă pentru copii.

Pentru a răspunde nevoilor centrului, Otelinox SA și Ambasada Republicii Coreea au decis să ofere echipament specializat, mobilier, materiale educative, jucării, puzzle-uri și cărți, toate materialele fiind folosite drept instrumente de învățare și tratament complementar, așa cum a fost sugerat de administrația centrului.

Donația a fost oferită centrului în cadrul unui eveniment festiv de mici dimensiuni, unde toată lumea a încercat să aducă la viața spiritul Crăciunului și al bunătății. Evenimentul a avut loc la centru, în data de 8 decembrie 2016, începând cu ora 14:00, vizitatorii având ocazia să întâlnească copiii și să vadă sălile de terapie. Toate obiectele menționate anterior au fost oferite centrului, în cadrul evenimentului.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro