Fundația Comunitară Dâmbovița a strâns donații de cca 5000 de lei pentru materiale sanitare

Zilele acestea, Fundația Comunitară Dâmbovița a reușit să strângă deja donații din partea celor care vor să sară în sprijinul sistemului nostru sanitar: au fost donați 3674 de lei strânși de Cristina Tabarca în proiectul “Raza mea de Soare”, 600 lei din Fondul “Centura Verde 3″și încă 700 de lei din donații private.

Sunt încrezătoare că, desi este o perioada dificila in care avem tendinta să ne gândim în special la noi si la cei apropiati, dâmbovițenii nostri nu uită de comunitatea din care facem parte noi toti; să nu uitam că ne putem face nouă un bine, făcând bine celor care se lupta din rasputeri cu greul, in prima linie. Speram ca mulți dintre cei care ne cunosc vor dona pentru aceasta cauză, fiindu-ne alaturi în timpuri grele, așa cum ne au fost si in vremuri mai linistite!” a declarat directorul Fundației Comunitare Dâmbovița, Irina Constantinescu.

Suma de cca 5000 de lei din fondul SOLIDARITATE PENTRU VIAȚĂ o vom dona Spitalului de Urgență sau Crucii Roșii, pentru achiziținarea celor necesare”. Vă rugam sa ne fim aproape, vă rugam să ne implicam, să nu fim indiferenti, vă rugam sa tinem aproape in lupta pentru vietile noastre si mai ales, ale personalului medical ce are grija de noi, in aceasta situatie fara precedent! Va imbratisam si aveti grija de voi, fara a-i uita pe semenii vostri!” este mesajul board-ului Fundatiei Comunitare Dâmbovița.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro