Echipajul de sanitari al C.N. Ienăchiță Văcărescu reprezintă județul la faza națională a Concursului “Sanitarii Pricepuți”

Distribuie:

Filiala de Cruce Rosie Dâmbovița participă în perioada 21-26 iulie la faza națională a Concursului “Sanitarii Pricepuți” organizat la Poiana Pinului în județul Buzău, având delegați echipajul de sanitari al C.N. Ienăchiță Văcărescu.

Sperăm că vor veni printre primii pentru că, din cele văzute de medicii formatori ai sediului central, pe care îi avem în județul Dâmbovița, doctorița Georgescu, doctorița Savu și ceilalți medici, elevii s-au prezentat foarte bine în faza județeană“-Gheorghe Popescu, director Crucea Roșie Dâmbovița

De asemenea, Filiala de Cruce Rosie Dâmbovița va participa și la alte competiții.

Societatea Naţională de Cruce Roşie din Romania va lua parte la cea de-a 29-a ediţie a competiției de prim-ajutor FACE (First Aid Convention in Europe) ce va avea loc în perioada 1-3 iulie 2016 la Ljubliana în Slovenia. FACE este o competiție anuală ce aduce împreună echipele de prim ajutor ale Crucii Roșii și Semilunii Roșii din Europa pentru a demonstra abilitățile acestora de acordare a primului ajutor, prin demonstrații spectaculoase de intervenție în situații de urgenta.

Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița va fi reprezentată de un arbitru implicat în competiție, respectiv Dr. Georgescu Anca,  echipa de prim ajutor alcătuită din 6 voluntari membri ai detașamentului de intervenție în caz de dezastre: Badoiu Radu – șef echipă, Raceanu Magda, Apetrei Roxana, Radu Alexandra, Grasu Adina si Titianu Marcel, instructor Psih. Florea Eugen, și reprezentați ai Filialei – Dl. Gheorghe Porumb și Annemarie Duncan.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro