De ziua lor, romii sărbătoresc în stilul propriu! Iată ce interpreţi le vor cânta!

Romii dâmboviţeni se pregătesc de dans, muzică şi multă voie bună. Cu ocazia Zilei internaţionale a Romilor, sărbătorită astăzi,  la Târgovişte se organizează un concert  în care vor cânta nume cunoscute ale muzicii lăutăreşti dar şi manelişti spre bucuria romilor din întreg judeţul. Evenimentul este găzduit de Sala Sporturilor din municipiu şi se va desfăşura începând cu ora 16:00.

Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Taraful 10 prăjini, taraful de la Clejani, Jean de la Craiova, Adrian Copilul Minune, Aven Amentza Romale şi Ansamblul Folcloric Chindia sunt doar câţiva dintre invitaţii care vor fi prezenţi la Târgovişte în cadrul manifestării dedicate acestei zile. Evenimentul este deschis tuturor celor care vor să sărbătorească alături de comunitatea romă, iar intrarea este liberă. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

Zilei Internaţionale a Romilor, este sărbătorită din 8 aprilie 1971, când, la Congresul Uniunii Internaţionale a Romilor, s-a luat decizia a adoptat trei mari simboluri: limba, drapelul şi imnul minorităţii rome.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro