Dăm o şansă vieţii! E nevoie şi de implicarea ta!

Copiii care vin pe lume la Maternitatea din Târgovişte au nevoie de un start bun în viaţă. De aceea este important ca Maternitatea din Târgovişte să aibă în dotare un bilirubinometru, aparat ce costă aproximativ 5000 euro. Grupul de iniţiativă pentru Fundaţia Comunitară Dâmboviţa s-a implicat în strângerea fondurilor necesare, organizând diverse acţiuni. A reuşit să adune jumătate din sumă, iar mâine, 22 aprilie, eforturile voluntarilor din acest grup continuă cu un nou eveniment: Gala caritabilă „Dăm o şansă vieţii”, ce va avea loc la Hotel Nova, de la ora 18.00. Oameni din comunitate, de diverse profesii, au răspuns invitaţiei de a se alătura cauzei, participarea la eveniment presupunând o donaţie minimă de 100 lei/persoană.

Seara are în centru o licitaţie de obiecte şi servicii donate de oameni de bine din Dâmboviţa şi nu numai, dar va fi şi ocazia de a asista la momente artistice susţinute de interpreţi şi dansatori din judeţ.

Copiii reprezintă viitorul. Şi pentru ca viitorul să fie unul bun, el trebuie să înceapă în cele mai bune condiţii. Cine doreşte să se alăture cauzei este aşteptat la eveniment sau poate contribui cu o donaţie în contul RO50RNCB0205134889000005.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro