Cristin, fiul lui Dan Iacobuță, donează medicamente pentru cancer! Vezi detalii

Distribuie:

Fiul fostului primar al Găeștiului, Dan Iacobuță, Cristin Iacobuță donează un medicament foarte scump folosit în tratamentul cumplitei boli care este leucemie granulocitară cronică (LGC), primul cancer uman asociat cu o anomalie cromozomială, cromozomul Philadelphia.

Donez Glivec 400 mg! Acesta este indicat pentru tratamentul pacienţilor diagnosticaţi recent cu leucemie granulocitară cronică (LGC), denumită şi leucemie mielocitară cronică cu cromozom Philadelphia pozitiv (bcr-abl), la care transplantul de măduvă osoasă nu este considerat ca primă linie de tratament. Glivec este, de asemenea, indicat pentru tratamentul pacienţilor cu LGC Ph+ în faza cronică după eşecul terapiei cu alfa-interferon sau în fază accelerată sau în criză blastică. Oricine are nevoie sau cunoaste pe cineva caruia i-ar putea fi necesar, il rog sa ma contacteze. De mentionat faptul ca nu va obtine medicamentul decat cu acte doveditoare (fisa medicala, rezultate analize, recomandare tratament de catre medic, poze pacient), deoarece vreau ca intr-adevar sa ii fie de folos cuiva, nicidecum sa profite cineva avand in vedere costul foarte ridicat al acestuia,  a scris Dan Iacobuță pe facebok

Fiul fostului primar deține 2 cutii de Glivec 400 și 5 fiole de  Osetron, un antivomitiv care se administrează alături de medicament. Cei care au nevoie îl pot contacta pe pagina acestuia de facebook:  https://www.facebook.com/iacobuta.cristin

 Dan Iacobuță a fost răpus la începutul acestui an de aceeași boală necruțătoare. Familia vrea să ajute o altă persoană care poate avea șanse să treacă peste boală. Medicamentele pe care le oferă sunt unele foarte scumpe, în valoare de câteva mii de euro, și nu sunt subvenționate de stat. De aceea, Cristin a cerut documente medicale, de teama ca medicamentul să nu ajungă pe mâna speculanților.

Gestul este unul de lăudat și ar putea inspira și alte persoane care au medicamente de care nu mai au nevoie și cu care pot oferi viață altora.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Cristin, fiul lui Dan Iacobuță, donează medicamente pentru cancer! Vezi detalii

  • 24 iunie 2015 at 15:50
    Permalink

    Respect pentru aceasta familie.Frumiasa decizie.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro