COMEMORARE: Un an de la trecerea în nefiinţă a lui Ionel Mișu, părintele Regata

Compania Regata, una dintre cele mai mari firme cu capital integral românesc înființată acum 20 de ani în Târgoviște, Dâmbovița, comemorează 1 an de la  trecerea în neființă a părintelui său fondator, Ionel Mișu (1936-2012), lăsând în urma sa o moștenire ce va dăinui, atât prin familia dânsului, cât și prin salariații companiei.

Viața lui Ionel Mișu este un model pentru noi toți, este un testament al faptului că prin muncă multă, învățătură și perseverență, se poate crea o afacere de succes.

Născut pe 17 iunie 1936, Ionel Mişu a crescut într-o familie cu posibilități modeste, trecând prin multe greutăți. Cu toate acestea, prin foarte multă determinare și tărie de caracter, a reușit să-și clădească singur un viitor plin de realizări. Excelând prin învățătură și terminând liceu de specialitate economică si ASE, la numai 20 de ani Ionel Mișu devenea contabil șef, iar cu trecerea anilor, a fost avansat în funcția de director la Alimentara si Gostat Târgoviște.

Cu timpul au venit schimbări importante în viața socio-politică a țării, iar anii 90 au prezentat oportunități pentru toți cei care au avut spirit întreprinzător, dispuși să riște totul pentru a prospera.

În 1993, Ionel Mișu înființa compania Regata, care prin multă muncă, a ajuns printre cele mai mari companii cu profil de import și distribuție de materiale pentru construcții, finisaje interioare și exterioare, obiecte sanitare și instalații termice din România.  Efortul a fost unul comun, deoarece Ionel Mișu a avut lângă el sprijinul familiei, în special pe cel al fiului său, Cătălin, care prin implicarea sa, a reușit să extindă cu succes afacerea la nivel național, în același timp creând numeroase parteneriate cu furnizori externi.

În perioada 2010-2012, Ionel Mișu, a inaugurat 2 magazine cu profil de materiale de construcții. Unul este situat pe strada Laminorului și celălalt chiar în vecinătatea showroom-ului, fiind anexat depozitului ce deservește magazinele locale.

Cu toate că țara parcurge o perioadă economică dificilă, Ionel Mișu a reușit să construiască magazine și depozite de materiale de construcții, astfel creând noi locuri de muncă. Cel mai mare și reprezentativ magazin este showroom-ul casa visurilor tale situat pe bulevardul Eroilor în apropierea haltei Teiș. Pe strada Laminorului, unde se află și sediul firmei, Ionel Mișu a înființat 3 mari depozite, ce deservesc distribuția en-gros la nivel național.

Nu a fot interesat să facă politică sau de câștiguri necinstite, a perseverat iar averea reprezintă realizările sale, care și în prezent au un curs ascendent, așa cum și-a dorit, datorită unor eforturi deosebite. Ca părinte al firmei, Ionel Mișu era permanent printre salariați, ascultându-le doleanțele și îmbărbătându-i, fiind conștient că firma a prosperat și cu aportul lor. Putem spune ca mii de persoane au auzit și l-au întâlnit pe Ionel Mișu, dar puțin au ajuns să îl cunoască bine. O  persoană carismatică, complexă, de o inteligență deosebită, cu o fire blândă şi deopotrivă severă atunci când situaţia era de aşa natură. Chiar şi la vârsta de 75 de ani, când marea majoritatea oamenilor se bucură de pensie, Ionel Mişu venea zilnic la firmă, aşa cum o făcea cu mulți ani în urmă, debordând de o putere ce radia celor din jur.

A trecut un an de la tristul eveniment, de la pierderea sa, atât de grea pentru familie și pentru salariații firmei, iar activitatea societății Regata, a rămas în mâinile sigure ale familiei Mișu, fiind condusă de fiul său Cătălin.

Pentru angajații Regata, Ionel Mișu a fost mai mult decât administratorul firmei, a fost un părinte, un coleg, mereu prezent , mereu implicat în activitatea firmei.

Amintirea lui  va dăinui mereu în inimile noastre.

Fie ca sufletul său să se odihnească în pace!

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro