Programul ,,Tomata’’ se extinde cu alte patru legume și se va desfășura prin APIA!

În 2021 programul ,,Tomata’’ se extinde și se transformă în programul ,,Legume în spații protejate’’, cuprinzând alte patru legume, respectiv varză, vinete, castraveți și ardei! Sumele pe care le vor lua agricultorii în acest an vor fi acordate diferențiat, pentru vânzare directă și pentru industria de conserve.

Conform programului, un agricultor care ar avea peste 1000 de metri de spații protejate ar trebui să primească 3000 de euro. Potrivit directorului Direcției Agricole Dâmbovița, ing. Viorel Cigăran noutatea absolută este că, începând din acest an, programul pentru tomate și legume se va desfășura prin APIA.

,,Anul acesta programul tomata devine programul de legume în spații protejate și pe lângă tomate mai avem încă patru legume, respectiv  ardei, vinete, castravete și varză.

De data aceasta, programul pentru tomate și legume se va desfășura prin APIA. Și noi, Direcția Agricolă,  facem parte din echipa de evaluare și verificare, dar sprijinul efectiv va fi acordat prin APIA’’, a declarat directorul Direcției Agricole Dâmbovița, ing. Viorel Cigăran.

Potrivit acestuia  programul cu usturoiul, dar și programul pentru porci (rasele mangalița și bazna) rămân în continuare în vigoare..

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro