191 de locuri de muncă pentru dâmboviţeni. Vezi aici oferta agenţilor economici:

Distribuie:

AJOFM Dâmboviţa a publicat astăzi pe site-ul instituţiei lista locurilor de muncă disponibile la data de 12 august. (http://www.dambovita.anofm.ro/locuri%20de%20munca.html).

Sunt oferite de agenţii economici 191 de locuri de muncă, în judeţ, dar şi în afara acestuia, cele mai multe absolvenţilor de liceu de specialitate şi şcoală profesională, dar şi de şcoală generală. Se caută, în special, şoferi, electricieni, instalatori, sudori, vopsitori şi zidari, cele mai puţine locuri fiind oferite absolvenţilor de studii superioare.

Conform datelor oferite de AJOFM Dâmboviţa, la sfârşitul lunii iulie, în Dâmboviţa, era înregistrat un număr de  15.937 de şomeri. Rata şomajului, calculată la data de 31 iulie 2013, la nivelul judeţului Dâmboviţa este de 7,71%, mult mai mare decât în luna iunie, când se ridica la 6,95%. Motivul creşterii ratei şomajului este, se pare, numărul mare de absolvenţi de liceu care au intrat direct de pe băncile şcolii, în şomaj, peste 1700 de tineri solicitând indemnizaţia de şomaj la AJOFM.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro