19 dâmboviţeni din Cornăţelu şi-au făcut actele de identitate în localitatea lor. Vezi aici cum:

După ce primăriile din judeţ au fost informate că pot solicita reprezentanţilor Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor deplasarea cu camera mobilă în judeţ, pentru a pune în legalitate persoanele rămase fără acte de identitate sau cu documente expirate, din diferite motive, cererile au început să apară.

Potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor (D.P.C.E.P.) Dâmboviţa, a răspuns pozivit adresei Primăria Cornăţelu,  localitate în care au fost preluate 19 cereri pentru eliberarea actelor de identitate, cereri care au fost deja procesate în perioada 07.-10.02.2014, actele de identitate urmând să fie eliberate cetăţenilor în termenul cel mai scurt.

Cele 19 cereri pentru eliberarea actelor de identitate au fost preluate pentru următoarele motive: au fost preluate un număr de 19 de cereri, după cum urmează: la expirarea actului de identitate – 9 cereri, la împlinirea vârstei de 14 ani – 5 cereri, la pierdere – 2 cereri, la schimbare  domiciliu – 2 cereri şi la deteriorare – 1 cerere

N comunicat se mai informează că următoarea acţiune de acest fel va fi organizată în data de 11.02.2014, în comuna Băleni,  pentru a pune în legalitate persoanele cu acte de identitate expirate din această comună.

La ultima conferinţă de presă organizată de D.P.C.E.P. Dâmboviţa, reprezentanţii instituţiei spuneau că în funcţie de solicitări, programările se vor face de comun acord cu primăriile, astfel încât să existe un răgaz pentru ambele părţi în ceea ce priveşte timpul necesar ca persoanele respective să îşi strângă documentaţia necesară.

Reprezentanţii D.P.C.E.P. Dâmboviţa  mai spuneau că persoanele care nu au actele la zi nu pot fi constrânse să intre în legalitate decât prin intermediul amenzilor, dar, în condiţiile în care aceştia se plâng de faptul că nu au nici bani de timbrul fiscal, lucrurile sunt destul de grele. Amenzile pot varia de la 25 de lei, până la 80 de lei, dacă actele sunt pierdute, expirate sau distruse.

acte 2 acte 3

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro