Zi de informare la Bruxelles – oportunități de finanțare în domeniul energiei, prin programul Orizont 2020

Agenția Executivă pentru Inovare și Rețele a Comisiei Europene organizează, în data de 5 octombrie, la Bruxelles, o sesiune de informare cu privire la oportunitățile de finanțare din partea UE pentru proiecte care se axează pe crearea de sisteme energetice centrate pe cetățean și care integrează soluții inteligente în orașele europene.

Reprezentanții municipalităților, operatorii de rețele de energie, precum și toate părțile interesate care vor participa la eveniment, vor avea ocazia de a afla informații despre viitoarele oportunități de finanțare oferite de programul Orizont 2020 proiectelor care se concentrează asupra sistemelor inteligente de energie și a conceptelor privind orașele și comunitățile inteligente.

Pentru a participa la sesiunea de informare, este necesar să vă înregistrați aici(link is external). Numărul de locuri este limitat, iar înregistrarea este posibilă pentru maximum două persoane din organizație. Evenimentul se va desfășura în limba engleză.

În paralel cu sesiunea de informare, va avea loc și un eveniment de colaborare în rețea, pentru a-i ajuta pe participanți să stabilească contacte cu potențiali parteneri de proiecte. Pentru a putea participa la acest eveniment, este necesar să vă înregistrați separat, aici(link is external).

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro