VREMEA: Marți sunt așteptate ploi în anumite zone ale județului

Distribuie:

TÂRGOVIȘTE – Marți, 5 mai

Târgoviștenii vor avea parte marți de o vreme frumoasă cu cer variabil și fără șanse de precipitații. Viteza vântului nu va depăși 1, 7 metri pe secundă, iar temperatura maximă va fi de 21 grade celsius, în creștere față de ziua de luni. În timpul nopții vom avea parte de  o temperatură maximă de 15 grade, fără șanse de precipitații și fără vânt.

GĂEȘTI 

La Găești ziua va fi înnorată și sunt șanse de precipitații ușoare. Temperatura ajunge până la  23 grade.  În timpul nopții, temperatura nu va depăși 15 grade, dar nu sunt așteptate precipitații, iar vântul mai scade din intensitate.

PUCIOASA

La Pucioasa, cerul va fi variabil și sunt posibile  precipitații slabe. Temperaturile ajung până la 21 de grade. În timpul nopții cerul se menține variabil, dar nu mai sunt așteptate precipitații.  Temperatura din timpul nopții  va scădea până 13 grade.

TITU 

La Titu, nu sunt șanse de precipitații în a doua zi a săptămânii. Cerul va fi variabil, iar temperatura ajunge până la 22 de grade. Vântul va sufla ușor cu până 1,5 metri pe secundă. Nici în timpul nopții nu sunt șanse de precipitații, iar temperaturile ajung la 15 grade.

MORENI 

Morenarii  așteaptă mâine precipitații ușoare. Cerul va fi variabil, iar temperatura maximă ajunge la 21 grade.  Temperatura scade față de zi cu 5 – 6 grade.

 

sursa. vremea.me

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro