Vreme instabilă în continuare. Totuși, temperaturile ajung până la 30 de grade!

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
02.06.2019 ORA 09 – 03.06.2019 ORA 09

Vremea se va menține instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și mai ales începând cu orele după-amezii, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp, iar îndeosebi în zona de deal, izolat 35…40 l/mp. Temperaturile maxime se vor situa între 22 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 18 grade.
LA MUNTE
Vremea se va menține instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate, iar după orele prânzului se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și pe arii restrânse 35…50 l/mp. Valorile de temperatură vor fi comparabile cu cele înregistrate în intervalul anterior.

 

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
03.06.2019 ORA 09 – 04.06.2019 ORA 09

Gradul de instabilitate atmosferică va fi în continuare accentuat. Temporar vor fi înnorări accentuate și se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă înregistrate prin acumulare sau în intervale scurte de timp vor fi mai însemnate. Excepție va face sud-estul regiunii, unde astfel de fenomene vor fi pe arii mai restrânse. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 28 de grade, izolat mai ridicate în Bărăgan până spre 30 de grade, iar cele minime între 12 și 17 grade.
LA MUNTE
Gradul de instabilitate atmosferică va fi în continuare ridicatntuat. Temporar vor fi înnorări accentuate și se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă înregistrate prin acumulare sau în intervale scurte de timp vor fi mai însemnate. Temperatura aerului nu va avea variații semnificative față de ziua precedentă.


Valeriana heidelbergcement
Iohanis
Paleologu
Paleologu

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro