Școala „Altfel” – Ziua prietenilor necuvântători la Școala Diaconu Coresi din Fieni

,,Scoala Altfel”, 31 mai 2019 – ZIUA PRIETENILOR NECUVÂNTĂTORI

La Diaconu Coresi, animăluțele au fost vedete!

Într-o atmosferă de entuziasm și inocență, animăluțele și iubitorii lor stăpâni, au defilat prin fața publicului. Scoala Diaconu Coresi organizează anual această activitate, încurajând copiii să fie responsabili, să iubească și să respecte animalele, deoarece și ele au suflet.

 

Activitatea ,,CORESI ZOO FEST” a fost pregătită cu profesionalism de o echipă formată din cadre didactice si elevi. Președintele juriului, și sponsor al concursului în același timp, a fost medicul veterinar Niță Codruț – SunVet Pucioasa.

La ora stabilită, curtea școlii, a devenit pentru 2 ore o mini-grădină zoologică, un loc al veseliei si al prieteniei om – animal. Fiecare concurent, însoţit de prietenul său necuvântător – spălat, pieptănat, cu fundiţe-aranjat, a trecut prin faţa spectatorilor şi a juriului, descriindu-şi prietenul  şi vorbind despre prietenia cu acesta.

Au intrat în competiţie 80 de animale de companie ( câini, pisici, iepuri, hamsteri, porcușori de Guineea, papagali, porumbei etc) cu toate primind premii și diplome.

Camelia Moraru – coordonator activitate

 Director – Şcoala Gimnazială “Diaconu Coresi” Fieni


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro