Vreme caniculară cu 35 de grade Celsius maxima de la Târgoviște

Distribuie:

Pentru  joi, 30 iulie, reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) anunţă că valorile termice vor continua să crească, iar vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a ţării, chiar caniculară în regiunile extracarpatice.

Temperaturile maxime înregistrate vor fi în multe zone de peste 33-35 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi ridicat. Pragul critic de 80 de unităţi al indicelui temperatură-umezeală (ITU) va fi atins în zonele de câmpie şi podiş din sudul şi estul ţării şi local din vest.

Canicula va pune stăpânire pe cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei, Dobrogei şi local în Moldova, iar mercurul din termometre va urca la 37-38 de grade Celsius. Disconfortul termic va fi accentuat, indicele temperatură-umezeală (ITU) depăşind pragul critic de 80 de unităţi. În plus, temperatura aerului din timpul nopţii nu va coborî sub 20 de grade.

Vineri, 31 iulie, temperaturile vor marca o uşoară scădere faţă de ziua de joi, însă vremea va rămâne în continuare călduroasă la amiază în jumătatea de sud a ţării, local caniculară în sudul extrem.

Astazi in Targoviste se vor inregistra 35 de grade Celsius, cu 19 grade la noapte, iar maine maxima va atinge 34 de grade si 16 grade noaptea.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro