Vești proaste de la meteorologi. Vremea se va răci

În țară, vremea se va răci și va deveni normală pentru această perioadă, cu excepția sud-estului teritoriului, unde valorile termice se vor menține ușor mai ridicate decât mediile multianuale.

Sâmbătă, cerul va avea înnorări și va ploua, iar din a doua parte a nopții vor fi și condiții de lapoviță sau de fulguială. Vântul va sufla slab și moderat, temperatura maximă va fi de 9-10 grade, iar cea minimă de 2-3 grade.

Prognoza METEO Duminică, 1 Decembrie

Răcirea vremii va continua și se va simți în toate regiunile, astfel încât valorile de temperatură se vor situa în jurul mediilor multianuale. Ziua, cerul va fi variabil, cu innorări în sudul și, parțial, în centrul țării, iar pe spații restrânse în Muntenia se vor semnala precipitații slabe mixte. Noaptea, cerul se va innora în vest, în centru și în nord, izolat vor fi precipitații mixte.

În zona de munte, pe spații mici, vor predomina ninsorile, vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări la început în sud-est, iar în a doua parte a intervalului, la munte, îndeosebi pe creste

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro