Valorile termice sunt în scădere, iar temperaturile sunt mai mici decât normalul perioadei

PROGNOZĂ METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 20.04.2020 ORA 09 – 21.04.2020 ORA 09

Valorile termice, în scădere accentuată faţă de ziua precedentă, vor caracteriza o vreme mai rece decât în mod obişnuit la această dată în majoritatea zonelor. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 16 grade. Vor fi înnorări temporare și pe alocuri va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în estul regiunii. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 6 grade.

LA MUNTE

Valorile termice vor continua să scadă ușor, astfel încât vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări temporare și pe arii restrânse va ploua slab, iar la altitudini mari se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe creste.

PROGNOZĂ METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 21.04.2020 ORA 09 – 22.04.2020 ORA 09

Vremea va fi mai rece decât normal în ultima decadă a lunii aprilie, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 17 grade, iar cele minime între 1 și 6 grade. Cerul va avea înnorări temporare și izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate.

LA MUNTE

Vremea va fi rece pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros și local se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe creste.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro