Temperaturile se mențin ridicate. Vezi prognoza pentru următoarele 3 zile

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL

19.10.2019 ORA 09 – 20.10.2019 ORA 09

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă stratiformă și ceață în primele ore ale intervalului și în a doua parte a nopții în zonele de câmpie. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 26 de grade, iar cele minime între 8 și 11 grade.

LA MUNTE

Vremea va fi frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată, cu cerul mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni local va fi ceață.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL

20.10.2019 ORA 09 – 21.10.2019 ORA 09

Vremea se va menține caldă, local deosebit de caldă îndeosebi în vestul regiunii. La începutul intervalului și în a doua parte a nopții cu precădere în sudul și estul regiunii, va fi nebulozitate joasă și ceață. În rest cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 27 de grade, iar cele minime între 8 și 12 grade.

LA MUNTE

Vremea se va menține frumoasă și mai caldă decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii octombrie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL

21.10.2019 ORA 09 – 22.10.2019 ORA 09

Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, local deosebit de caldă îndeosebi în vestul regiunii. Cerul va fi mai mult senin, dar cu nebulozitate joasă stratiformă sau ceață, dmineața și în a doua parte a nopții, cu precădere în estul regiunii. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 27 de grade, iar cele minime între 8 și 12 grade.

LA MUNTE

Vremea va fi în continuare frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, cu cerul mai mult senin. Vântul va sufla în general slab. Dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni vor fi condiții de ceață.

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro