METEO: Vreme mai caldă în acest weekend

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
11.05.2019 ORA 09 – 12.05.2019 ORA 09

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate pe parcursul zilei, când în zona deluroasă și local în restul regiunii vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Cu totul izolat vor fi condiții de grindină și se pot acumula cantități de apă mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 24 de grade, iar cele minime se vor situa între 6 și 10 grade.
LA MUNTE
Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate ziua, când se vor semnala ploi de scurtă durată, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Cu totul izolat se pot aculuma cantități de apă mai însemnate. Temperatura aerului va crește ușor față de intervalul anterior.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
12.05.2019 ORA 09 – 13.05.2019 ORA 09

Vremea va continua să se încălzească ușor și va fi în general frumoasă.Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate ziua în zona deluroasă a regiunii unde pe arii în general restrânse vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice și intensificări ale vântului asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 12 grade.
LA MUNTE
Vremea va continua să se încălzească dar va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara când doar pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice și intensificări temporare ale vântului asociate ploilor.


Valeriana heidelbergcement
Iohanis
Paleologu
Paleologu

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro