În weekend vremea se menține caldă, maximele ajungând și la 14 grade Celsius!

Distribuie:

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
14.12.2019 ORA 08 – 15.12.2019 ORA 08

Vremea va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros și local va ploua, cu o probabilitate mai ridicată noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 14 grade, iar minimele între 2 și 7 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.
LA MUNTE
Cerul va fi mai mult noros și izolat în a doua parte a nopții, la altitudini mari vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va mai avea intensificări pe creste, viscolind ninsoarea. Izolat vor fi condiții de polei. Valorile de temperatură vor fi ușor mai ridicate față de ziua precedentă.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
15.12.2019 ORA 08 – 16.12.2019 ORA 08

Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la mijlocul lunii decembrie, chiar deosebit de caldă în orele amiezii. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 13 grade, iar minimele între -3 și 2 grade. Noaptea în zonele joase se va semnala ceață.
LA MUNTE
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare pe creste, unde temporar va spulbera zăpada. Temperatura aerului nu va avea variații semnificative față de intervalul precedent.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro