Workshop-uri speciale și servicii gratuite de înfrumusețare în cel de-al doilea weekend Fashion & Beauty Corner în Ploiești Shopping City

Ploieşti, 8 octombrie: Ploiești Shopping City anunță un al doilea weekend fabulous și își așteaptă vizitatorii să descopere promoțiile speciale și workshop-urile de la Fashion & Beauty Corner, ediția a V-a. Astfel, cei care doresc să aibă parte de experiențe deosebite, sunt invitați în cel mai mare centru comercial din județul Prahova și din împrejurimi, pe 10 și 11 octombrie, între 12:00 și 20:00, la evenimentele care vor avea loc în zona scărilor rulante.

Un stil de viață sănătos, prezentat de Q Yoga Flow

Weekendul debutează cu un workshop inedit de yoga. Simona Chiriacescu, fondatoarea conceptului Q Yoga Flow, vine să le prezinte vizitatorilor Ploiești Shopping City câteva mișcări de yoga, pentru mai multă vitalitate și energie.

 

Workshopuri gratuite de make-up&hair styling și prezentări de modă

Pe parcursul celor două zile, vizitatoarele Ploiești Shopping City vor avea parte de un adevărat răsfăț în cadrul evenimentelor speciale de la Fashion & Beauty Corner. Astfel, brandul Koton va organiza prezentări de modă, în timp ce atelierele Ilbah Ploiești vor susține demonstrații de make-up&hairstyle. În plus, magazinul Sephora va oferi sesiuni gratuite de machiaj din partea brandului Too Faced, Douglas va prezenta noul parfum “J by Jennifer Aniston”, iar Kendra va găzdui sesiuni de beauty din partea Revlon.

Dintre expozanți, Pell Amar Cosmetics va organiza o nouă tombolă cu premii și va testa produse noi alături de vizitatori, iar cei prezenți la eveniment vor primi recomandări și mostre ale produselor. Totodată, Body Time Fitness-EMS le va oferi spectatorilor sesiuni de training (stimulare musculară).

—————————————————————————————————————————————— Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara Bucureștiului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro