Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021

Vrei să organizezi un eveniment, fără bătaie de cap? Gazeta Dâmboviţei îţi spune secretul! (foto)

www.corturimeserotundescaunemocheta.ro este singurul site de specialitate din judeţ, care pune la dispoziţia dâmboviţenilor şi nu numai o bogată bază materială pentru evenimente, la preţuri rezonabile. Catalogul de bunuri şi servicii include o variată gamă de produse, de la veselă, tacâmuri, aranjamente florale şi baloane până la mese rotunde, mochetă şi corturi. Se adaugă efecte luminoase şi aparatură audio, însumând tot ce este necesar pentru un eveniment reuşit.

Sunt vizate nu numai momentele festive din viaţă. Cel mai nou pachet promoţional gândit de Agenţia ZBS Decor se adresează oamenilor politici. Oferta pentru campania electorală include baloane personalizate cu numele candidatului şi sigla partidului, eşarfe brodate multicolore, ghirlande, coloane pentru sediile de campanie, sonorizări profesionale.

Mai multe detalii legate de corturi, mese rotunde, scaune, aranjamente florale, inscripţionări etc. puteţi obţine la telefon 0720430427! Pentru servicii foto/video/sonorizări suntaţi la telefon 0727229179! Consilierea este gratuită, iar ofertele se pliază pe nevoile clienţilor.

      

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media