Vrei să organizezi un eveniment, fără bătaie de cap? Gazeta Dâmboviţei îţi spune secretul! (foto)

www.corturimeserotundescaunemocheta.ro este singurul site de specialitate din judeţ, care pune la dispoziţia dâmboviţenilor şi nu numai o bogată bază materială pentru evenimente, la preţuri rezonabile. Catalogul de bunuri şi servicii include o variată gamă de produse, de la veselă, tacâmuri, aranjamente florale şi baloane până la mese rotunde, mochetă şi corturi. Se adaugă efecte luminoase şi aparatură audio, însumând tot ce este necesar pentru un eveniment reuşit.

Sunt vizate nu numai momentele festive din viaţă. Cel mai nou pachet promoţional gândit de Agenţia ZBS Decor se adresează oamenilor politici. Oferta pentru campania electorală include baloane personalizate cu numele candidatului şi sigla partidului, eşarfe brodate multicolore, ghirlande, coloane pentru sediile de campanie, sonorizări profesionale.

Mai multe detalii legate de corturi, mese rotunde, scaune, aranjamente florale, inscripţionări etc. puteţi obţine la telefon 0720430427! Pentru servicii foto/video/sonorizări suntaţi la telefon 0727229179! Consilierea este gratuită, iar ofertele se pliază pe nevoile clienţilor.

      


Valeriana heidelbergcement
Iohanis
Paleologu
Paleologu

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro