Vrei să organizezi un eveniment, fără bătaie de cap? Gazeta Dâmboviţei îţi spune secretul! (foto)

www.corturimeserotundescaunemocheta.ro este singurul site de specialitate din judeţ, care pune la dispoziţia dâmboviţenilor şi nu numai o bogată bază materială pentru evenimente, la preţuri rezonabile. Catalogul de bunuri şi servicii include o variată gamă de produse, de la veselă, tacâmuri, aranjamente florale şi baloane până la mese rotunde, mochetă şi corturi. Se adaugă efecte luminoase şi aparatură audio, însumând tot ce este necesar pentru un eveniment reuşit.

Sunt vizate nu numai momentele festive din viaţă. Cel mai nou pachet promoţional gândit de Agenţia ZBS Decor se adresează oamenilor politici. Oferta pentru campania electorală include baloane personalizate cu numele candidatului şi sigla partidului, eşarfe brodate multicolore, ghirlande, coloane pentru sediile de campanie, sonorizări profesionale.

Mai multe detalii legate de corturi, mese rotunde, scaune, aranjamente florale, inscripţionări etc. puteţi obţine la telefon 0720430427! Pentru servicii foto/video/sonorizări suntaţi la telefon 0727229179! Consilierea este gratuită, iar ofertele se pliază pe nevoile clienţilor.

      


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro