VIDEO – Răcărenii au purtat un tricolor de 100 de metri, în cinstea Armatei Române

Distribuie:

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”WHjef4Q0QwU”]

Astăzi, 25 octombrie 2014, în oraşul Răcari  a fost sărbătoare. Aşa cum ne-am obişnuit cu toţii, administraţia din Răcari organizează activităţi culturale şi de cinstire a înaintaşilor, pentru că aceştia merită să le cinstim memoria pentru faptele de vitejie cu care ne-au apărat ţara.

Activităţile au început cu depunere de coroane la monumentul eroilor din oraşul Răcari unde, s-a oficiat de către preoţii din oraş, o slujbă de cinstire, urmată de un moment artistic susţinut de elevi ai Liceului Teoretic “Ion Ghica”, în cinstea eroilor Răcăreni.

De la ora 12:00 am pornit în “Marşul Tricolorului”, pe strada Ana Ipătescu din oraş unde, peste 200 de persoane au întins un tricolor de 100 de metri, în semn de respect pentru Armata Română. Punctul final al marşului a fost curtea liceului “Ion Ghica”, acolo unde, militarii aşteptau sosirea participanţilor pentru a le expune echipamentul şi tehnica militară de care dispun.

În sala de festivităţi a liceului a avut loc un simpozion dedicat Zilei Armatei Române unde, primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu a ţinut un discurs dedicat armatei şi activităţii acesteia, iar directorul liceului Alexandru Mitru şi elevi ai dumnealui, au susţinut idei despre armată şi istoria sa.

După ora 14:00, toţi participanţii au fost invitaţi la popotă organizată în spatele liceului, unde meniul zilei a fost fasole cu ciolan, tocmai pentru a insufla evenimentului, aerul unei cazarme autentice.

Primăria oraşului Răcari mulţumeste tuturor participanţilor pentru felul cum au îndurat frigul şi au ales să cinstească memoria înaintaşilor, a soldaţilor căzuţi pe câmpul de bătălie, pentru neatârnarea neamului românesc.

Vă mulţumim!

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “VIDEO – Răcărenii au purtat un tricolor de 100 de metri, în cinstea Armatei Române

  • 26 octombrie 2014 at 9:18
    Permalink

    In schimbul saraciei,alesii ne ofera spectacol..cat de mic ar fi tricolorul,daca il porti in suflet este mare…la noi este invers:purtam pe brat,de ochii lumii un tricolor mare dar in suflet nu mai exista,prin grija dvs.Credeti ca asa veti primi voturile noastre??

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro