TSD, alături de ,,BOBOCII” Liceului ,,Goga Ionescu”, Titu

Liceul ,,Goga Ionescu” -Titu a organizat vineri, 30 octombrie, Balul Bobocilor. Acest eveniment anual a fost mult așteptat de elevii liceului. Alături de bobocii frumoși și talentați, au participat la eveniment primarul orașului dl. Traian Niculae, viceprimarul Neagu Voicu, dar și numeroși tineri din Partidul Social Democrat, atat din cadrul organizației Titu, cât și din cea județeană, care au sprijinit buna desfășurare a acestui eveniment. Spectacolul a fost garantat, mai ales că au urcat pe scenă artiști îndrăgiți ai orașului și ai județului. La finalul concursului, domnii primar si viceprimar si tinerii social democrați au avut onoarea de a face poze cu premianții concursului de Miss si Mister Boboc.

,,Ne bucurăm că am putut participa la acest eveniment atât de important pentru tinerii  orașului Titu. Tin sa mulțumesc reprezentanților liceului ,,Goga Ionescu” dar și organizatorilor pentru ospitalitate si pentru spectacolul oferit. Împreună cu mai mulți colegi din organizația județeană, respectiv cu Ștefan Florea, Florin Drăgoi, Andreea Curpene si presedintele TSD Titu Teodor Rădoi, am avut parte de o seară minunată alături de tineri minunați !”, a declarat la final președintele TSD Dâmbovița, Liviu Vasilescu.

,,Într-o atmosferă de tinerețe și multă distracție, alături de perechi de boboci numai unul și unul, care și-au lăsat emoțiile la o parte pentru a arăta tuturor că merită statutul de exponenți ai generației lor, am participat la evenimentul de poveste organizat de Liceul ,,Goga Ionescu” din Titu. Tuturor le transmit felicitările și respectul meu pentru organizarea întregului spectacol!”, a declarat vicepreședintele TSD Dâmbovița, Ștefan Florea.

La rândul său, președintele TSD Titu, Teodor Rădoi, a ținut să mulțumească colegilor din Titu pentru sprijin si participare : ,, Felicit organizatorii pentru acest eveniment deosebit si țin să mulțumesc colegilor mei din organizație: Moraru Liliana, Traian Matei, Ștefan Matei, Vlăsceanu Cristian si Mirabela, Ciolacu Mihai, Baban Rareș, Pandelea Auraș, Ilie Alin, care au fost alături de bobocii pe care îi felicităm, pe această cale, pentru prestație și pentru curajul de a oferi un spectacol adevărat ”.

tsd titu (2) tsd titu (3) tsd titu (4)


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro