Trupa-legendă a rock-ului românesc revine astăzi la Târgovişte! Vezi despre ce formaţie este vorba!

Au foarte mulţi fani în Vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti pe care i-au încântat şi anul trecut, au fost primiţi cu braţele deschise, au simţit căldura publicului şi se întorc pentru că s-au îndragostit de Târgovişte. Celelalte cuvinte, trupa –legendă a rock-ului românesc vine astăzi în oraş şi va susţine un concert în clubul „La scriitori”, începând cu ora 21:00.

Alegerea momentului revenirii în Târgoviște nu este deloc una întâmplătoare. Cei mai vechi fani ai trupei știu că pe la jumătatea lui decembrie, însă cu 31 de ani în urmă, Celelalte Cuvinte susținea la Casa de Cultură a Studenților din Timișoara, un concert ce a intrat în istorie și a fost considerat de atunci, actul oficial de naștere a trupei. Acum, la mai mult de trei decenii de la momentul respectiv, trupa se înfățișează publicului dâmbovițean pentru a sărbători cum se cuvinte această zi. Printre melodiile care nu au cum să lipsească dintr-un concert Celelalte Cuvinte se numără „Iarbă prin păr”, „Dacă vrei”, „Armaghedon”, „Zmeie” și „Oglinda”.

Cei care vor să-i revadă pe Călin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu, pot să petreacă împreună cu ei în clubul „La scriitori”. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro