Liderul PDL din CLM, Gabriel Cioacă cere înlăturarea din partid a tradătorilor

Gabriel Cioacă a postat pe pagina să fie FB un punct de vedere radical cu privire la înlăturarea din partid a celor care în campania electorală nu au sprijinit candidaţii PDL sau chiar au fost alături de contracandidaţii acestora.

“Constat că unii dintre mai marii din PDL Dâmboviţa şi-au adus aminte de apartenenţa politică, acum, fix după alegerile parlamentare, Asta, în condiţiile în care o lună de zile au stat pitiţi în casă (probabil, de teama frigului) sau, în alte cazuri, au mers braţ la braţ cu adversarii noştri politici. Dacă nimeni nu are curajul să o spună, o spun eu: pentru a mai putea reconstrui o alternativă la un USL, care, în mod firesc se va eroda în perioada următoare şi dacă mai vrem să ne batem vreodată pentru a câştiga alegerile în Dâmboviţa, e nevoie care ca unii dintre ,,corifeii” partidului, să facă pasul înapoi. Dacă nu o vor face şi vom continua cu aceleaşi personaje care joacă doar pentru a-şi satisface propriul interes, e de datoria noastră, a celor care am înţeles să ne comportăm corect în această perioadă, să luăm atitudine şi să-i determinăm să ne lase. Şi credeţi-mă, nu suntem puţini!”, a scris pe facebook, Gabriel Cioacă.

Acesta mai lansase un asemenea mesaj şi pe 10 decembrie după comunicarea rezultatelor alegerilor parlamentare  “După o astfel de bătălie, fie ea şi electorală, trebuie felicitaţi cei învingători şi trase concluziile de către cei învinşi. Indiferent dacă Florin Popescu intră sau nu în Parlamentul României, (personal, cred că nu are cum să rateze), un viitor proiect al opoziţiei trebuie să îl aibă printre lideri. Cu o singură condiţie, să fie necruţător cu cei care care au jucat la mai multe capete şi care acum vor căuta să ofere explicaţii!”, a postat Cioacă pe 10 decembrie. Şi liderul PDL Vasile Blaga a cerut ieri ca partidul să scape de trădători.

CITEŞTE ŞI Blaga cere excluderea primarilor PDL care au susţinut USL! Vezi cine se află pe lista neagră

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro