Trooper te trimite la concertul Scorpions!

10 dintre cei prezenţi la concertul Trooper din 19 octombrie vor ajunge gratis la showul Scorpions, din luna decembrie. Ei vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, în seara lansării albumului “Atmosfera” şi vor câştiga o invitaţie dublă la evenimentul din 14 decembrie, de la Pavilionul Central Romexpo.

În urna din care se va face extragerea vor fi colectate parâile detaşabile de la toate biletele valide, indiferent de categoria de preţ. Concertul de lansarea a discului “Atmosfera” este programat pe 19 octombrie, ora 20:00, la Turbohalle, în Bucureşti.
Biltele costă astfel:

-Categoria Guitar Clinic – 40 lei – include meet and greet + CD album nou +guitar clinic (o oră) cu Balaurul şi Laurentiu. (50 bilete)

-Categoria Meet And Greet – 20 Ron – include meet and greet + CD (50 bilete)

-Bilet general – 10 Ron

Biletele se gasesc în reţeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pewww.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro.

Surprizele nu se opresc aici. 10 dintre cei care au bilete din categoria Meet & Greet pentru concertul Trooper din 19 octombrie vor urca pe scenă şi vor cânta o piesă în show-ul de lansare al albumului Atmosfera. Aceştia vor fi desemnaţi tot prin tragere la sorţi şi vor afla dacă se află printre cei norocoşi chiar în cadrul sesiunii de autografe din ziua evenimentului.
Rezultat al unei munci de doi ani, “Atmosfera” este chintesenţa a 18 ani de experienţă a celor cinci rockeri târgovişteni, creativitatea, profesionalismul şi inventivitatea lor constituind argumentul forte al faptului ca albumul va repreyenta atât pentru repertoriul discografic al formaţiei, cât şi pentru rock-ul românesc, un moment de vârf. Pentru concertul de lansare sunt deja pregătite o mulţime de surprize. Aşadar, lăsaţi-vă surprinşi de “Atmosfera” creată de Trooper.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro