UM Mija, apreciată la Expoziţia Internaţionala de Tehnică Militară EXPOMIL 2013

În perioada 26.09.2013 – 29.09.2013, S.C. U.M. Mija S.A. a participat la cea de a VIII-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Tehnică Militară EXPOMIL 2013, organizată de Ministerul Economiei şi PATROMIL la sediul ROMEXPO S.A. – Bucureşti.

S.C. U.M. Mija S.A s-a facut remarcată prin modul deosebit de realizare a standului, în care si-a prezentat produse din nomenclatorul de fabricatie, muniţie letală, (lovituri cumulative pentru scoaterea din luptă a tancurilor şi a maşinilor blindate, grenade de mână defensive, ofensive şi multifuncţionale) destinate sistemelor de apărare şi muniţie neletală (grenade de mână şi cartuşe acustico – luminoase, fumigen – lacrimogene, fumigene cu fum colorat, de consternare, iritant-lacrimogene, cu bile din cauciuc,…) destinate structurilor cu atribuţii în activităţile de ordine şi linişte publică.
În toate cele 4 zile, în stand a fost prezent directorul general, Ing. Gheorghe Băleanu care a primit vizita şi a purtat discuţii cu Mircea Duşa – Ministrul Apărării, Varujan Vosganian-fostul Ministru al Economiei, Sorin Encuţescu – Consilier de Stat. “Ca o concluzie, considerăm că participarea noastră a fost utilă, prin prisma acţiunile întreprinse şi pentru o mai bună prezentare şi promovare a produselor şi serviciilor pe piaţa internă şi mai ales pe piaţa externă.” a precizat pentru Gazeta Dâmboviței, Gheorghe Băleanu. La Expomil a fost prezent alături de standurile dâmbovițene și deputatul de Răcari Georgică Dumitru, care a reprezentat în mandatul trecut colegiul Moreni, în mandatul acestuia a debutat proiectului privind înzestrarea armatei cu transportoare TBT 8X8 fabricate la Moreni. “Fabricarea unui transportor blindat competitiv, într-un orizont de timp rezonabil şi cu costuri sustenabile, prin transfer de tehnologie de ultimă generaţie ar putea relansa producția de la Moreni” a precizat parlamentarul. Și președintele CJD Adrian Țuțuianu a vizitat standurile.
Alături de UM Mija au avut standuri de prezentare și celelalte două unităţi de profil, filiale ROMARM: U.P.S Dragomireşti SA şi SC Uzina Automecanica Moreni SA. Au fost prezente și delegaţii militare străine din China, Nigeria şi Turcia, dar şi parteneri tradiţionali şi potenţiali din diverse state.


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro