Târgovișteanca Andreea Lateș vrea să ”Scrie Istorie cu Rochia din Hârtie”, la Târgul de Nunți de la Romexpo

Andreea Lateș este elevă la Liceul de Arte Bălașa Doamna din Târgoviște, secția pictură, și pentru că va putea studia designul abia în clasa a XI-a, iar ea este pasionată de acest domeniu, s-a înscris la Școala Populară de Arte, unde a devenit deja un mic designer și îi mulțumește profesoarei Paula Mihălăcioiu, care este alături de ea.

Zilele trecute, profesoara ei i-a spus de un concurs organizat în cadrul Târgului de Nunți de la Romexpo, ”Scrie Istorie cu Rochia din Hârtie”, și imediat s-a apucat de lucru. Trei zile a muncit, timp de șase ore pe zi, pentru rochia sa din carton, acoperită cu peste 400 sute de fluturi din coală de hârtie, dar rezultatul a meritat, iar Andreea speră să câștige premiul cel mare și rochia ei să fie confecționată pentru a putea fi purtată. ”Prima oară am vrut să fac cu origami. Am căutat pe Internet și am găsit fluturași, mi-au plăcut mult și am rămas la ideea aceasta. Am văzut și rochițele celorlalte concurente și pot să zic că am șanse să câștig premiul cel mare”, spune Andreea.

Cele 15 rochii finaliste vor fi expuse în cadrul târgului, între 22-24 februarie, pentru ca vizitatorii să poată vota Premiul de Popularitate. Câştigătorul Premiului de Popularitate va primi un premiu în valoare de 5.000 euro din partea organizatorului, Revista Ghidul Miresei.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro