Târgovişteanca Roxana Oana Andrei, desemnată Miss Universe România 2013

Târgovişteanca Roxana Oana Andrei, în vârstă de 26 de ani, a fost desemnată sâmbătă seara câștigătoarea celei de-a 16-a ediții a concursului Miss Universe România 2013 și va reprezenta țara noastră la finala mondială, pe 6 noiembrie la Moscova, acolo unde va fi desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în 2013.

Câștigătoarea ediție de anul acesta a fost desemnată în urma votului publicului, dar și a unui juriu format din specialiști, Oana Andrei a reușit să adune cel mai mare punctaj și a fost desemnată cea mai frumoasă româncă în acest an. Frumoasa din Târgoviște a primit coronița de Miss de la Delia Duca, cea care a câștigat concursul anul trecut.

Proaspăta Miss Univers România 2013 declara, zilele trecute, pentru cotidianul adevarul.ro “Mă simt onorată, foarte fericită pentru că în sfârşit mi s-a întâmplat un lucru frumos. Va fi o experienţă care-mi va marca viaţa. Cei din jur mă fac să înţeleg ce mi s-a întâmplat. Nu-mi amintesc momentul prea bine, mă încercau tot felul de trăiri. Unele colege erau mai supărate, dar au fost extraordinare”. Aceasta mai spune că mama ei a fost cea care a îndemnat-o să vină la acest concurs: “Eu am venit cu timiditate la preselecţie, m-a trimis mama. Nu am avut încredere în mine, mi-am dorit să fac ceva prin care să fiu ţinută minte. Mama şi-a dorit să particip la un concurs de miss, mereu îmi zicea să mă duc, dar eu nu voiam. Eu m-am înscris pe ultima sută de metri la concurs, iar ca atuu, m-au ajutat interviul şi discursul în limba engleză. Am cochetat cu modelingul înainte, am şi lucrat din domeniul ăsta, am câştigat, dar am şi pierdut. Câştigarea concursului a fost o răsplată pentru tot ceea ce am făcut în trecut“.

Oana Roxana Andrei, câştigătoarea de anul acesta, are 26 ani, înălţimea de 1,77 metri şi dimensiunile 86/61/92. Tânăra a primit coroana de la Delia Duca, premianta de anul trecut. În finala naţională de sâmbătă, frumoasa româncă a primit şi premiul presei. În aceeaşi seară, s-au mai acordat câteva trofee: locul 1 : Ioana Mihalache, locul 2: Luara Maria Iordache, locul 3: Anda Iuliana Parasta, locul 4: Mihaela Roxana Lupu, Miss Fotogenie: Laura Maria Iordache, Miss Congeniality: Cătălina Georgiana Manolache şi Miss Popularitate: (cel mai mare număr de voturi din partea telespectatorilor): Laura Maria Iordache. (sursa-adevarul.ro)

 

 


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro