Târgovişte: Lecţii de înot şi de viaţă cu două campioane olimpice la nataţie

Distribuie:

Anca Pătrăşcoiu şi Carmen Bunaciu au răspuns invitaţiei lui Vasile Lupaşc şi Annemarie Duncan de a participa la Şcoala de vară organizată de Asociaţia Culturală Ler pentru copiii dâmboviţeni.

Ei au avut astăzi ocazia de a afla despre înalta performanţă în sport şi să primească îndrumări la bazinul de înot din Târgovişte, unde cele două doamne ale nataţiei româneşti au împărţit nu numai cunoştinţe, dar şi amintiri şi multe zâmbete. „A fost una dintre cele mai importante lecţii pe care am ţinut să le primească elevii şcolii de vară. Să vadă doi oameni minunaţi care au rămas modeşti şi frumoşi în pofida sau poate datorită performanţelor imense”, spune Vasile Lupaşc.

anca patrascoiu si carmen bunaciu bazin targoviste2

De asemenea s-au alăturat organizatorilor în acest proiect educativ actorii Vasile Calofir, Mircea Silaghi, preotul Lucian Mileşan şi un echipaj de la Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa, dar surprizele continuă, căci şcoala de vară cuprinde activităţi până vineri inclusiv. Elevii învaţă importanţa studiului individual pentru un viitor de succes, a sportului pentru o viaţă armonioasă, dar şi cea a însuşirii unor valori pentru familie, comunitate şi societate sănătoase.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro