Târgovişte: Lecţii de înot şi de viaţă cu două campioane olimpice la nataţie

Anca Pătrăşcoiu şi Carmen Bunaciu au răspuns invitaţiei lui Vasile Lupaşc şi Annemarie Duncan de a participa la Şcoala de vară organizată de Asociaţia Culturală Ler pentru copiii dâmboviţeni.

Ei au avut astăzi ocazia de a afla despre înalta performanţă în sport şi să primească îndrumări la bazinul de înot din Târgovişte, unde cele două doamne ale nataţiei româneşti au împărţit nu numai cunoştinţe, dar şi amintiri şi multe zâmbete. „A fost una dintre cele mai importante lecţii pe care am ţinut să le primească elevii şcolii de vară. Să vadă doi oameni minunaţi care au rămas modeşti şi frumoşi în pofida sau poate datorită performanţelor imense”, spune Vasile Lupaşc.

anca patrascoiu si carmen bunaciu bazin targoviste2

De asemenea s-au alăturat organizatorilor în acest proiect educativ actorii Vasile Calofir, Mircea Silaghi, preotul Lucian Mileşan şi un echipaj de la Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa, dar surprizele continuă, căci şcoala de vară cuprinde activităţi până vineri inclusiv. Elevii învaţă importanţa studiului individual pentru un viitor de succes, a sportului pentru o viaţă armonioasă, dar şi cea a însuşirii unor valori pentru familie, comunitate şi societate sănătoase.


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro