Târgovişte, 20-21 iunie: Cupa Cetăţii la înot, o premieră pentru România. Iată de ce!

Distribuie:

Concursul este organizat în acest sfârşit de săptămână de Asociația EU POT Târgovişte în parteneriat cu Universitatea Valahia din Târgovişte, departamentele de Educație Fizică și Sportivă și Kinetoterapie şi cu sprijinul CSM Târgoviște.

La bazinul de înot din Micro 3 se vor întrece, între orele 14.00-18.00, 64 de înotători încadrați în 6 categorii de vârstă după cum urmează: 4- 5 ani, 6- 7, 8- 9, 10- 11, 12-13 și categoria open ( peste 14 ani). La cele 26 de probe, pentru fiecare dintre sexe, pe cele patru stiluri de inot vor participa atât copii de la şcoli normale, cât şi copii cu dizabilităţi. “Este o premieră pentru nataţia din România. La categoria de vârstă 8 – 9 ani participă un elev cu dizabilitate fizică, iar la categoria 10- 11 ani, o elevă și un elev cu dizabilităţi intelectuale. Toți trei sunt înscriși la proba de 25 de metri crol. Concursul are ca scop promovarea înotului recreativ și pentru dezvoltare fizică armonioasă în rândul preșcolarilor și elevilor din ciclul primar și gimnazial, dar urmărește de asemenea incluziunea copiilor cu nevoi speciale”, explică prof. Felix Stănescu, preşedintele “Eu POT” Târgovişte.

Competiţia este una bianuală, în lunile iunie si decembrie. Primii 3 clasați la fiecare probă vor primii diplome, iar câștigătorii probelor vor participa la o tombolă pentru 3 premii ce constau într un pachet de superalimente raw vegane oferite de sponsori ai evenimentului.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro