Sarmalele Reci se servesc joi, 5 aprilie, la Târgovişte

De 19 ani, Sarmalele Reci este una dintre cele mai originale apariţii de pe scena muzicală românească. “Mai puţin comode… mai puţin conformiste… cam deranjante… deci reci”, după cum se autodefinesc.
Concertul va avea loc în pubul La Scriitori, partener principal al evenimentului fiind Primăria Municipiului Târgovişte. Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Drăgan, Mircea Horvath şi Vlady Săteanu au inclus în setlist piese de pe albumul care se va lansa foarte curând. Preţul unui bilet de intrare la concert este 10 lei.
De 19 ani, Sarmalele Reci este una dintre cele mai originale apariţii de pe scena muzicală românească. “Mai puţin comode… mai puţin conformiste… cam deranjante… deci reci”, după cum se autodefinesc. Concertul va avea loc în pubul La Scriitori, partener principal al evenimentului fiind Primăria Municipiului Târgovişte. Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Drăgan, Mircea Horvath şi Vlady Săteanu au inclus în setlist piese de pe albumul care se va lansa foarte curând. Preţul unui bilet de intrare la concert este 10 lei.

Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro