Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3662
6-12-2021

Sarmalele Reci se servesc joi, 5 aprilie, la Târgovişte

De 19 ani, Sarmalele Reci este una dintre cele mai originale apariţii de pe scena muzicală românească. “Mai puţin comode… mai puţin conformiste… cam deranjante… deci reci”, după cum se autodefinesc.
Concertul va avea loc în pubul La Scriitori, partener principal al evenimentului fiind Primăria Municipiului Târgovişte. Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Drăgan, Mircea Horvath şi Vlady Săteanu au inclus în setlist piese de pe albumul care se va lansa foarte curând. Preţul unui bilet de intrare la concert este 10 lei.
De 19 ani, Sarmalele Reci este una dintre cele mai originale apariţii de pe scena muzicală românească. “Mai puţin comode… mai puţin conformiste… cam deranjante… deci reci”, după cum se autodefinesc. Concertul va avea loc în pubul La Scriitori, partener principal al evenimentului fiind Primăria Municipiului Târgovişte. Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Drăgan, Mircea Horvath şi Vlady Săteanu au inclus în setlist piese de pe albumul care se va lansa foarte curând. Preţul unui bilet de intrare la concert este 10 lei.
Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media