Retroparada Toamnei ajunge și la Ploieşti Shopping City! Vezi când

  Retroparada Toamnei, organizată de Retromobil Club România, îi invită pe toţi iubitorii și colecționarii de maşini în parcarea Ploiești Shopping City să admire şi să fotografieze peste 30 de autovehicule retro. Evenimentul, devenit deja tradiție pentru cel mai mare centru comercial din Prahova și împrejurimi, va avea loc sâmbătă, 17 octombrie, începând cu ora 10:00.

”Suntem încântați să găzduim și în acest sezon show-ul automobilistic dedicat pasionaților de mașini de epocă. În prima zi de weekend, vizitatorii centrului nostru comercial sunt invitați să vadă zeci de modele vechi de autoturisme fabricate atât în România, cât și în celelalte țări europene.”, a declarat Marina Trifina, Marketing Manager Ploiești Shopping City.

Membrii clubului Retromobil Club România – filiala Prahova vor aduce anul acesta în parcarea mall-ului automobile cu o vechime de câteva decenii, fabricate între anii 1928 și 1980. Vedetele expoziției ce va dura până la ora 13:00 vor fi modelele Ford A (1929) și Chevrolet Coupé (1928).

Retroparada Toamnei 2015 se va desfășura simultan în 26 de orașe din întreaga țară, unde vor participa sute de automobile istorice.

Retroparada Toamnei 2015

————————————————————————————-

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara Bucureștiului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro