Târgovișteni, sunați cu „încredere” la Poliția Locală! Numărul nu e valabil! Totuşi, iată alt număr la care puteţi suna!

„Poliția Locală Târgoviște lucrează pentru și în interesul cetățenilor din municipiu. Activitatea se realizează pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru asigurarea pazei și protecției obiectivelor din domeniul public și privat al municipiului.” Cităm de pe prima pagină a site-ului instituţiei Acolo se află şi numărul de telefon la care târgoviştenii pot suna pentru a fi sprijiniţi de poliţia locală pentru îndeplinirea scopurilor declarate mai sus: 0731 326356.

Un cititor ne-a semnalat în această dimineaţă că numărul e blocat. În fapt, o voce spune că el nu mai este alocat. Am sunat de vreo 5 – 6 ori, preţ de 20 de minute. Totuşi, dacă eram victima unei infracţiuni oarecare nu mai apucam apelul al doilea, insistenţa datorându-se dorinţei de a constata că nu e un accident ce spune vocea din telefon.

Gazeta Dâmboviţei doreşte să sprijine Poliţia Locală în îndeplinirea sarcinilor asumate. Aşa că, târgoviştenii care au probleme pot suna şi la nr:  0726 22 15 11, care este numărul de serviciu  al şefului Poliţiei Locale, Gheorghe Dinu. Cine are probleme poate suna cu încredere, pentru că „Poliția Locală Târgoviște  lucrează pentru și în interesul cetățenilor din municipiu”.

PS: Dacă nu răspunde, vă rugăm să ne comunicaţi, să rugăm instituţia să nu mai plătească abonamentul inutil! Iar dacă răspunde, să nu vă lăsaţi convinşi să faceţi piaţa!

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro