Redescoperă Vlăsia! Hanul are acum o piscină de cinci stele! – GALERIE FOTO

    Hanul Vlăsia s-a “rebrenduit” anul acesta ca locație ultra modernă de petrecere a timpului liber și organizare de evenimente deosebite. Cea mai nouă facilitate oferită clienţilor este cea mai mare piscină din judeţul Dâmboviţa, situată într-un ambient unic oferit de celebrii codri ai Vlăsiei – Vlăsia Aqua Paradise.

    În perioada 15 – 31 august, Vlăsia Aqua Paradise îşi aşteaptă clienţii cu un pachet de tarife promoţionale. În cursul săptămânii, tariful de intrare la piscină, în care sunt incluse: şezlong, saltea, umbrelă şi măsuţă, este de numai 20 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copii. În weekend, tariful este de 30 de lei pentru adulţi şi 15 de lei pentru copii.

     Pe lângă cadrul natural de excepţie, clienţii beneficiază de serviciile restaurantului de tradiţie al Hanului Vlăsia, unde pot mânca în regim “autoservire” sau “a la carte”. Clienţii sunt răsfăţaţi şi cu o gamă largă de cocktail-uri răcoroase, special preparate de barmanii Hanului Vlăsia.

        Piscina Vlăsia Aqua Paradise este locul ideal şi pentru organizarea unor evenimente festive în această vară deosebit de toridă. Pentru că-şi respectă clienţii, managerii Vlăsia Aqua Paradise nu au stabilit un orar de închidere a picinei, fiecare putându-se bucura de distracţie până la ora la care doreşte, mai ales că piscina este spectaculos luminată pe timpul nopţii.

piscna vlasia 2 piscina vlasia piscina vlasia 9 piscina vlasia 8 piscina vlasia 7 piscina vlasia 6 piscina vlasia 5 piscina vlasia 4 piscina vlasia 3 piscina vlasia 1 piscina vlasia 6 - Copy piscna vlasia 2 - Copy  piscina vlasia 9 - Copy piscina vlasia 7 - Copy

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro