Pucioasa se pregăteşte de sărbătoare cu Trooper, Proconsul, Cabron şi Paraziţii

În doar câteva zile oraşul Pucioasa va sărbători a XIVa ediţie a Serbărilor Oraşului Pucioasa, precum şi cea de-a XI a ediţie a Târgului Meşteşugarilor ce se vor desfăşura între 30 august şi 1 septembrie.

Consiliul local împreună cu primăria au pregătit un program deosebit pentru pucioşeni, astfel că pe scena amplasată în Parcul Independenţei din localitate vor urca nume mari ale industriei muzicale româneşti, precum Proconsul, târgoviştenii de la Trooper, Cabron si Paraziţii.

La serbările oraşului Pucioasa vor veni delegaţii din Lituania, Grecia, Republica Moldova şi Turcia, astfel că în una din zilele serbărilor va avea loc şi o paradă a costumelor populare. În plus, ca în fiecare an activităţile sportive, recreaţionale şi spectacolele nu vor lipsi.

De asemenea, la centrul cultural Ion Alexandru Brătescu Voineşti din Pucioasa vor avea loc patru vernisaje ale unor expoziţii de fotografie şi pictură, una dintre expoziţii fiind „Frânturi de realitate”, expoziţia studenţilor de la anul I, specializarea Jurnalism, devenită deja tradiţie atât la Târgovişte, cât şi la Pucioasa.

Vineri vor urca pe scenă artiştii de la Proconsul şi rockerii de la Trooper, precedaţi de tinerele talente ale şcolilor şi liceelor din localitate, sâmbătă va fi o seara dedicată în mare parte tinerilor nonconformişti pentru că pe scenă vor urca Cabron şi controversaţii de la Paraziţii, iar duminică va fi seară folclorică, mai ales că invitaţii de onoare sunt Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu şi Cristina Turcu Preda.

Şi pentru că o dată pe an se sărbătoresc Zilele Oraşului Pucioasa, primăria face tot posibiliul ca oraşul să arate cât de cât prezentabil. Astfel, au fost schimbate coşurile de gunoi, care până mai acum câteva zile lipseau cu desăvârşire, astfel că cetăţenii erau obligaţi să arunce pe jos gunoiul, au fost vopsite bordurile şi au fost trasate marcajele rutiere.  Până acum, însă, nu s-a găsit nimeni să smulgă buruienile ce au năpădit puţinele flori care au rolul de a înfrumuseţa oraşul. Nici lucrările de pe trotuare nu au fost încheiate în totalitate, iar în ceea ce priveşte zonele mai puţin vizibile, nici nu poate fi vorba că ar arăta ca de sărbătoare. Unii localnici sunt mulţumiţi că vin şi la ei în localitate nume mari ale industriei muzicale româneşti, alţii şi-ar dori mai degrabă să vadă oraşul pus la punct.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro