Premieră la târgul Bag Expo în Ploieşti Shopping City: geanta îmbrăcată manual în foiță de aur și cristale Swarovski

 

Ploiești, 17 noiembrie:  Ploiești Shopping City  găzduiește în perioada 18 – 22 noiembrie cel mai mare târg din România dedicat genților, Bag Expo. Vedeta evenimentului va fi o creație spectaculoasă, care îmbină marochinăria cu arta bijutierilor: o geantă extravagantă de dimensiuni record îmbrăcată manual în foiță de aur și cristale Swarovski.

În plus, pe perioada celor cinci zile, vizitatorii Ploiești Shopping City vor avea posibilitatea să admire și să achizițoneze genți și accesorii din peste 6.000 de modele. Printre acestea se numără plicuri elegante, genți casual sau sport, trollere, genţi de voiaj, serviete şi diplomate, genți pentru laptop, curele și portofele.

Mai mult, în cadrul expoziției și domnii vor putea găsi o multitudine de articole destinate lor, iar iubitorii de articole handmade, vor putea achiziționa produse croșetate, împletite, cu aplicaţii, motive etno, cusături și alte detalii.

Produsele propuse de expozanții de la Bag Expo sunt realizate în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia. Târgul are loc în zona scărilor rulante din Ploiești Shopping City, în perioada 18 – 22 noiembrie, între orele 10:00 – 22:00.

Bag Expo in Ploiesti Shopping City

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara Bucureștiului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro