Ploieşti Shopping City își extinde portofoliul de brand-uri adresate copiilor

Ploiești Shopping City își extinde portofoliul de magazine dedicate celor mici și viitorilor părinți prin inaugurarea unui nou spațiu, aparținând brand-ului de produse pentru copii MaBebe.

Noul magazin se deschide în urma unei investiții de 300.000 euro, având 220 mp și 13 angajați. Prin acest pas, important pentru strategia sa de business, MaBebe are în vedere dublarea cifrei de afaceri, brand-ul plănuind, de asemenea, inaugurarea celei de-a treia locații până la finalul anului 2017.

 „Ne bucurăm că MaBebe a ales Ploieşti Shopping City pentru a-și deschide cel de-al doilea magazin din oraș. În acest fel, ne consolidăm segmentul de produse adresate părinților și copiilor cu ajutorul unui brand care a luat ființă pentru a oferi tinerelor familii consilierea de care au nevoie la început de drum. Avem convingerea că cei care ne trec pragul se vor bucura de oferta pe care le-o pune la dispoziție MaBebe”, a declarat Marina Trifina, Marketing Manager Ploieşti Shopping City.

„Deschiderea primului nostru magazin din Ploiești a fost întâmpinat cu entuziasm atât de cei mici, cât și de cei mari, motiv pentru care ideea inaugurării unei noi locații a venit ca un pas firesc în strategia de dezvoltare a companiei noastre. Ne bucurăm de colaborarea pe care am început-o cu Ploiești Shopping City și ne așteptăm ca feedback-ul celor care trec pragul centrului comercial să fie la fel de bun”, a declarat Delia Bicuti, Director General Ma Bebe.

Brand-ul MaBebe a fost înființat pentru a le oferi tinerelor familii un loc în care să găsească atât servicii de consiliere de specialitate și o gamă completă de produse specifice acestei etape de viață, cât și un spațiu special gândit pentru a distra prichindeii în timpul în care părinții lor fac cumpărături.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55.000 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro