“O fotografie face cât o mie de cuvinte”: Trei generaţii de liberali!

 

Iată-i aici pe trei iubitori ai baschetului târgoviştean….foşti şi actuali liberali. De la stânga la dreapta: Mihai Volintiru, preşedinte PNL Dâmboviţa, Gabriel Boriga, primarul municipiului Târgovişte, fost liberal şi Gabriel Plăiaşu, fost deputat PNL de Dâmboviţa. Din păcate, carierele liberale ale celor trei nu s-au suprapus, căci poate altul era, astăzi,  PNL Dâmboviţa.

Gabriel Boriga şi-a început cariera politică cu liberalii. A fost pentru o bună perioadă  purtător de cuvânt al PNL, dar a preferat să urmeze traseul PLD – PDL. Adică a schimbat liberalismul simplu pe unul mai complex: democrat-liberalismul, sub flamura căruia a câştigat două mandate de primar.

Gabriel Plăiaşu este liberal din 1993. A ocupat funcţii publice din partea PNL între 2004 – 2007 ca şi consilier judeţean, iar din 2007 – 2012 ca deputat al formaţiunii politice. reprezentând colegiul Pucioasa. Plăiaşu este oarecum tras pe linie politică moartă, mutându-şi activitatea în Bucureşti ca director în cadrul Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, organism aflat în subordinea Ministerului Economiei.

Mihai Volintiru este la acest moment, cel mai liberal dintre cei trei. Interimar la conducerea PNL Dâmboviţa, Volintiru este o prezenţă discretă în spaţiul public local. În contrapartidă, liberalul Volintiru are cam toate uşile deschise pe la Bucureşti. Din câte am auzit nu ţinteşte nici o funcţie: nici la judeţ, nici la centru. Principalul scop este să scape organizaţia de titlul “onorific” de cea mai slabă din ţară, pe care l-a dobândit în urma rezultatelor dezastruoase obţinute în judeţ înainte de formula USL.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro