Noi cursuri şi ateliere de fotografie, în Târgovişte

Fotografie realizată în cadrul atelierului despre contraste cromatice

O nouă grupă de viitori fotografi se formează la Școala FotoArt Sudio, coordonată de fotograful Florian Ispas. Pasionații de fotografie au la dispozţie 15 locuri care se ocupă în ordinea solicitărilor, până la data de 15 martie. Cursul are loc duminica, în perioada 15 martie – 31 mai 2015. “Cursanții parcurg domeniul fotografiei atât ca tehnică, de la principiul de formare a imaginii și până la tainele fotografiei de studio, cât și ca artă, asimilând noțiunile de estetică a imaginii, de compoziție, precum și abordarea genurilor fotografice”, explică Florian Ispas.

Școlarizarea este compusă din 10 cursuri și 9 ateliere în care cursanții își consolidează cunoștințele teoretice, aplicându-le. “La finalul acestui modul de cursuri și ateliere fiecare absolvent își va alcătui un portofoliu de prezentare care conține fotografiile cele mai bune făcute pe parcursul școlii, și care, împreună cu susținerea unui test tip grilă, va constitui evaluarea finală și eliberarea unui certificat de absolvire”, mai adaugă formatorul.

Pe perioada școlii, se vor face excursii tematice în diverse locuri din țară, în care, pe lângă latura de formare a cursanților, aceștia se pot bucura de frumusețea și de explorarea unor locuri cu potențial fotografic deosebit.

Costul cursului este de 550 lei incluzând atelierele optionale. Cine doreşte să participe doar la cursuri, taxa este de 350 lei. La înscriere se achită un avans de 200lei.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul FotoArt STUDIO Târgoviște, dar și pe pagina de Facebook a evenimentului.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro