Modelul târgoviştean AMA, şedinţă foto la Curtea Domnească, pentru designerul Adriana Agostini (FOTO)

Distribuie:

Celebrul designer Adriana Agostini a fost prezent zilele acestea la Târgovişte pentru a organiza o şedinţă foto cu modelul târgoviştean Ama (foto 1, centru), la Curtea Domnească. Locaţia nu este întâmplătoare, prin această şedinţă foto creatoarea de modă dorind să promoveze fosta capitală a Ţării Româneşti, de care s-a îndrăgostit după ce a vizitat-o prima dată. De altfel, nu este prima dată când Adriana Agostini are un proiect la Târgovişte .Anul trecut, în luna martie, creatoarea şi-a prezentat colecţia 2013, la Casa de Cultură a Sindicatelor, în cadrul unui eveniment deosebit, “Parfum de…romanţă”, un spectacol cu recitaluri ale unor mari artişti români.

Şedinţa foto realizată sâmbătă cu AMA şi alte două tinere târgoviştence, prietenele modelului, este, însă, un eveniment deosebit, gândit să arate cât de frumos este oraşul Târgovişte, fotografiile realizate urmând să ajungă pe site-uri importante de modă din Italia.

“Ideea a pornit prin prisma relaţiei cu modelul AMA, o relaţie frumoasă, ce a început nu cu foarte mult timp în urmă. ….Ne propusesem o vizită. Îmi place foarte mult Târgoviştea. De câte ori revin, revin cu mare plăcere şi chiar îmi doream la cetate un serviciu fotografic, adică aici chiar ai ce să vezi, ce să pozezi şi am organizat foarte rapid. Mama AMEI “s-a pus în priză“, în două zile am aranjat frumos tot şi a fost un ajutor pentru că aşa am simţit că ajungem mai repede la rezultat. …Ne propunem să revenim, probabil, într-o formulă şi mai importantă şi să vedem rezultatele. Avem ca scop această promovare…Şi chiar o să fie văzute rezultatele pe reviste, on-line şi nu foarte departe, o să ajungem la Milano, pe 9 martie, la Villa Cesarina, unde o să avem o prezentare importantă“, a declarat, pentru Gazeta Dâmboviţei, Adriana Agostini.

Modelul Ana Maria Iancu, alias AMA, nu este la prima colaborare cu celebra creatoare de modă, cea mai recentă colaborare fiind o prezentare de modă pe 25 decembrie 2013. Tânăra spune că evenimentul de astăzi este unul minunat şi se simte extraordinar pentru faptul că a contribuit la realizarea lui. “Şedinţa foto de astăzi este foarte importantă pentru mine, deoarece doamna Adriana Agostini este un designer de renume atât în România, cât şi în Italia, o persoană deosebită, Marea Doamnă a modei româneşti, pot spune. Este o onoare să îmbrac deosebitele creaţii ale doamnei Agostini, creaţii care sunt realizate cu talentul dumneaei artistic deosebit. Mă bucur că va fi promovat oraşul cu această ocazie. Avem un oraş frumos, care trebuie promovat, iar moda ne face să vedem totul altfel, să fim mai sensibili, mai deschişi la nou“, a declarat AMA.

Designerul Adriana Agostini spune că şi la spectacolul “Parfum de…romanţă”, din toamna anului trecut, s-a simţit foarte bine la Târgovişte şi a simţit că publicul a fost mulţumit de prezentarea colecţiei sale. “Voi sunteţi oricum speciali, pentru că mi s-a părut că gustaţi foatrte bine orice idée de spectacol, orice act artistic şi probabil în viitor o să realizăm un spectacol mai mare decât acela“, a mai spus Adriana Agostini.

Creaţiile Adrianei Agostini sunt foarte apreciate atât în ţară, cât şi peste hotare, nu de puţine ori strălucind în lumina reflectoarelor la evenimente de top din toată lumea.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Modelul târgoviştean AMA, şedinţă foto la Curtea Domnească, pentru designerul Adriana Agostini (FOTO)

  • 12 ianuarie 2014 at 18:34
    Permalink

    Intr-un cadru de poveste, invaluit de istorie si arta, acest pictorial realizat de modelul AMA a adus ceea ce ii lipsea locului…creativitate,promovare si excelenta. Ne bucuram sa vedem ca la Targoviste vin designeri celebri precum doamna Agostini.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro