Mentalistul târgoviştean Vlad Grigorescu l-a făcut pe juratul Mihai Petre să se bucure pe o manea (VIDEO)

Mentalistul Vlad Grigorescu a revenit vinerea trecută, pe scena show-ului “Românii au talent”cu un număr special pregătit pentru prima semifinală a sezonului 4, pentru care l-a rugat pe juratul Mihai Petre să-i fie asistent.

Juratul a acceptat bucuros propunerea. „Crezi în paranormal”, l-a întrebat mentalistul pe cel mai dur jurat al show-ului. ”Nu”, a fost răspunsul lui Mihai Petre, după care Vlad Grigorescu l-a rugat pe acesta să îl pună să ghicească un obiect personal pe care  îl are acasă. Provocarea a fost pe măsură, Mihai Petre punând-ul să ghicească pe Grigorescu ce are în sertarul al treilea, de sus în jos, din dressing-ul lui.

După câteva momente de concentrare, fostul concurent a scris pe o hârtie o literă chinezească, despre care a susţinut că ar însemna „curea”, obiectul pe care Mihai Petre îl are în cel de-al treilea sertar al dressing-ului.

Apoi, Vlad Grigorescu a adus un săculeţ în care erau mai multe bileţele ce conţineau diferite nume de melodii scrise de publicul prezent în sală şi l-a pus pe Mihai Petre să aleagă un bilet, urmând ca mentalistul să ghicească despre ce melodie este vorba. Pe biletul ales de Mihai Petre era scris numele lui Florin Salam, iar Vlad a spus că este vorba despre o melodie a lui Michael Jackson. „Cine a scris acest bilet? Felicitări doamnă! Mi-aţi stricat momentul”, a fost prima reacţie a lui Vlad Grigorescu.

Deşi a lăsat impresia că numărul lui s-a terminat, mentalistul s-a îndreptat, însă, spre punga de cadou din care a scos un salam, care era în ţiplă. A tăiat salamul în două şi în interior era un bileţel pe care era scris cuvântul „curea”.

Momentul a fost aplaudat de toată sala şi de juraţi, iar Mihai Petre i-a strâns mâna mentalistului, felicitând-ul şi spunând-i că acest moment l-a făcut să se bucure pentru prima dată pe o manea: „Trebuie să-ţi mărturisesc că e prima dată când mă bucur atât de mult pe o manea”. (momentul mentalistului s-a încheiat pe o manea a lui Florin Salam).

VEZI VIDEO

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro