Lecţie de înot de la Carmen Bunaciu. Află dacă ai calităţile unui bun înotător! (foto)

Cursurile celei de a doua ediţii a şcolii de vară organizate de Clubul Phoenix Arte Marţiale din Târgovişte au început luni, 27 august. Astăzi participanţii au avut ocazia să o cunoască sau să o reîntâlnească, în cazul copiilor care au luat parte şi la prima ediţie, pe Carmen Bunaciu. Cu blândeţe şi multe încurajări, campioana noastră la nataţie i-a făcut să desluşească din tainele înotului chiar şi pe cei cu frică de apă. „Copiii s-au descucat foarte bine. Sunt plini de energie, veseli şi le-a plăcut ce au avut de făcut. Au prins câte ceva şi mă bucur că cei care au mai participat, au continuat să meargă la bazin alături de părinţi sau bunici. Există interes pentru înot în Târgovişte”, ne-a declarat Carmen Bunaciu la finalul lecţiei.

„E minunat să revezi prietenii şi oraşul”

Secretul reuşitei în acest sport este secretul reuşitei în orice domeniu. „Cei care doresc să practice acest sport trebuie să facă asta cu multă plăcere. Un bun înotător trebuie să fie ambiţios, talentat, muncitor şi perseverent”, subliniază campioana. Ea a mărturisit că s-a întors cu plăcere la Târgovişte, oraş de care s-a ataşat. „Este singurul proiect de acest gen la care particip, este pentru a doua oară în cadrul Şcolii de Vară şi îmi place foarte mult. E minunat să revezi prietenii şi oraşul.” Copiii au fost încântaţi de activitatea de azi, iar părinţii şi bunicii de pe margine de asemenea. „Apreciez activitatea şi întreg programul şcolii gândit de instructorii Vasile Lupaşc şi Annemarie Duncan. Copiii au cunoscut o campioană olimpică, un sportiv care să le deschidă gustul pentru înot. Este foarte drăguţă cu ei şi îi îndeamnă să continue. Pe nepoţica mea, Ioana, a schimbat-o întâlnirea cu ea, pentru că şi-a dat seama de importanţa înotului în viaţă”, a spus Luminiţa Oproiu.

Copiii care participă la Şcoala de Vară Phoenix mai au în program lecţii de karate, gimnastică, atletism, limba engleză, istorie, baschet şi un curs de prim ajutor.

            


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro