Isteria “Harlem Shake” şi la Târgovişte! Tinerii au dansat în Parcul Mitropoliei (VIDEO)

Isteria ”Harlem Shake” a ajuns şi la Târgovişte. Dansul, devenit viral pe internet, a scos ieri din case mai multe zeci de tineri, care au s-au alăturat astfel altor mii din toate colţurile lumii. Isteria „Harlem Shake” a început pe 2 februarie, când cinci tineri din SUA au realizat un clip de 30 de secunde. În mai puţin de două săptămâni, pe YouTube erau postate alte 40.000 de clipuri asemănătoare, cu peste 175 de milioane de vizualizari.

La Târgovişte, dansul a fost început de un tânar ce poartă o cască de motociclist şi care dansează pe ritmurile nebuneşti impuse de Harlem Shake-ul lui Baauer, un artist foarte apreciat, provenit din New York. Oriunde ar fi, Harlem Shake începe la fel: o singură persoană mascată dansează 15 secunde, după care toţi cei din jur încep să facă mişcări convulsive. La fel a fost şi la Târgovişte unde tinerii mascaţi au dansat şi apoi au urcat pe You Tube un filmuleţ de 30 de secunde.   


http://www.youtube.com/watch?v=LllXXPb-jXQ


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca