Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

Estera Petre a primit, astăzi, iPad-ul oferit de Gazeta Dâmboviţei şi Valleriana Club!

Estera Petre a fost cititorul care a reuşit să obţină cele mai multe voturi la concursul iniţiat de Gazeta Dâmboviţei, cu ocazia împlinirii a 300 de apariţii editoriale on line. Estera a primit, astăzi, marele premiu oferit prin amabilitatea partenerului nostru Valleriana Club, un iPad, pe care şi-l dorea demult. Acesta i-a fost înmânat de directorul Gazetei, Gabriel Cristache, la sediul Valleriana Club de la Pavcom.

Estera este târgovişteancă, are 23 de ani şi lucrează ca operator PC. A fost primul concurs iniţiat de noi la care se încumetă să se înscrie. “Vă mulţumesc vouă în primul rând! A fost cel mai tare concurs la care am participat. Mulţumesc şi tuturor celor care m-au votat, pentru că datorită lor am câştigat” este mesajul tinerei câştigătoare.

 

Vă reamintim şi lista celor 10 care vor fi îndulciţi cu torturi de poveste de la Cofetăriile Gusto Giusto: RAZVAN LUCSANDRA, VISOIU GEORGETA GIUSEPINA. ROXANA CIZEVSKY, IORDACHE MARCELA , ANCA VLADU LACRAMIOARA, TONEA ADY, UNGUREANU CRISTI, NICOLESCU LOREDANA, GABRIELA NANES şi SILVIU.

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media