Concursul “Reporter European, împreună mai aproape de cetăţean” revine. Jurnaliştii dâmboviţeni sunt aşteptaţi la concurs!

Distribuie:

Jurnaliştii dâmboviţeni, indiferent din ce ramură a mass-mediei provin sunt invitaţi de către Biblioteca Judeţeană Ion Heliade Rădulescu, prin Centrul Europe Direct, la concursul Reporter European, împreună mai aproape de cetăţean – 2013.  Prin intermediul acestui concurs, jurnaliştii locali sunt încurajaţi să contribuie la apropierea informaţiei europene de cetăţenii judeţului Dâmboviţa. Materialele înscrise la concurs trebuie să aibă un conţinut concentrat pe activităţile centrului şi pe subiecte legate de UE, în special pe drepturile cetăţenilor UE şi priorităţile UE – tematică europeană de mare interes – preluate de la Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte.

Cei interesaţi trebuie să ştie că nu vor fi luate în considerare lucrări care mediatizează în mod exclusiv evenimente organizate de centru!

Jurizarea se va desfăşura în perioada 4 – 7 noiembrie. Acesta va fi urmată de publicarea unui comunicat cu numele câştigătorilor. Premiile vor fi decernate în cadrul unui eveniment pe care Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte îl va organiza special. Decizia juriului este definitivă. De asemenea, juriul îşi rezervă dreptul de a scoate din concurs orice material sau articol care nu îndeplineşte cerinţele de participare. Premiile constau în echipamente informatice performante, utile pentru activitatea zilnică a unui jurnalist.

Pentru înscriere sunt necesare materialele propuse şi publicaţia ori site-ul în care acesta a apărut ori transcriptul materialului şi al emisiunii în care a fost difuzat, după caz.

Formularul de înscriere la concurs poate fi solicitat atât la sediul EUROPE DIRECT, cât şi prin e-mail la adresa [email protected], dar şi descărcat de pe site-ul

Termenul limită pentru transmiterea materialelor este 1 noiembrie 2013, data poştei.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro