Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Concurs de girafe în a doua zi a Taberei de Vară Phoenix

Alături de participarea la cursuri de karate, baschet, gimnastică, atletism şi lecţii de istorie şi limba engleză, copiii şi-au pus imaginaţia la treabă la un concurs de confecţionat girafe din hârtie. Echipa câştigătoare a fost recompensată cu dulciuri.

Daniel, Bogdan, Octavian, fiecare având 12 ani i-au convins pe instructorii Vasile Lupaşc şi Annemarie Duncan că merită locul întâi. “Am făcut girafa în aproximativ 30 de minute. Mi s-a părut destul de greu, dar ne-am propus să câştigăm”, explică Octavian. “Am avut nevoie de imaginaţie şi de lucru în echipă”, adaugă Daniel. Cât îl priveşte pe Bogdan, el se declară un iubitor al girafelor, fapt pentru care sarcina dată a fost uşoară. „Îmi plac girafele. Cred că sunt cele mai interesante animale de pe pământ”, spune el.

Concursurile au continuat şi învăţăturile la fel. „Cel mai important lucru pe care l-am învăţat astăzi cred că este că nu contează dacă vei câştiga sau vei pierde, ci contează să lucrezi împreună cu ceilalţi”, ne împărtăşeşte cu o înţelepciune care îi depăşeşte vârsta Ştefania Moise (8 ani).

Vedeţi aici imagini din prima zi de tabără

       

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media